.

.

Olympiáda
bezpečné jízdy
KUK
Školní výlet
Olympiáda

O přípravě našich žáků na mezinárodně uznávané jazykové zkoušky KET a PET jsme na našich stránkách již několikrát informovali. Vzhledem k neustále se zvyšujícímu počtu žáků, kteří zkoušky úspěšně zakončili a získali tak certifikát o dosažené úrovni znalostí a dovedností v anglickém jazyce, se naše škola přihlásila do programu British Council Addvantage Partner Institution a po splnění všech podmínek programu jsme se zařadili mezi partnerské školy British Council.

Od 1. září 2020 tak může naše škola používat logo a titul British Council Addvantage Partner Institution, tedy partnerská škola Britské rady.

Partnerství naší školy s Britskou radou nabízí našim kandidátům na složení cambridgeských zkoušek z anglického jazyka a učitelům spoustu výhod, např. zdarma některou z učebnic nakladatelství Cambridge University Press, 25 % slevu na nákup učebnic a přípravných materiálů, příručku pro rodiče obsahující informace o výhodách jazykových certifikátů, přípravě na zkoušky či využití online studijních materiálů, semináře a metodické kurzy pro učitele, balíček testů atd., ale především zvýhodněnou cenu zkoušek KET a PET pro naše žáky.

Scroll to top