.

.

Olympiáda
bezpečné jízdy
KUK
Školní výlet
Olympiáda

 Žáci naší školy se každoročně se svými rodiči aktivně zapojují do sběru starého papíru. Výdělek z této akce využívají třídní kolektivy při realizaci školních výletů.

V letošním školním roce byl sice podzimní sběr kvůli pandemii přerušen, ale i tak se nám podařilo během dvou deštivých dnů nasbírat přes 16 tun starého papíru a kartonu, za což jsme získali částku 21 300 Kč. Dlouho jsme netušili, kdy se žáci vrátí do školních lavic, a jestli budou moci svůj zasloužený výdělek využít. Proto jsme spustili online hlasování, ve kterém žáci rozhodli o finanční podpoře chovu zvířat ve zlínské ZOO.

Celá částka za sběr papíru byla zaslána na účet ZOO a naši žáci se stali sponzory chovu ohrožených druhů zvířat v této zahradě. Škola obdržela jménem ředitele zahrady děkovný list s pozvánkou na bezplatný výukový program dle vlastního výběru na školní rok 2021/2022 pro 30 žáků. Zástupci z řad žáků naší školy se na podzim zúčastní „Dne sponzorů“ přímo v zoologické zahradě.

Jsem moc ráda, že se naši žáci rozhodli v této nelehké době podpořit náročný chov zvířat, a děkuji všem, kteří se do sběrové akce zapojili.

Scroll to top